​Priser for kørekort til trailer

Kørekort til kategori B/E skal som et minimum omfatte 4 lektioner i teori, og 6 lektioner i praktisk kørsel. Der er ingen teoriprøve til denne kategori, men til den praktiske prøve er der en mundtlig overhøring i det teoretiske stof.

4 lektioner obligatorisk teori

​6 praktiske lektioner​

Leje af vogntog til prøve

Prøvegebyr

Pris

5.000,-

Udgifter udover det obligatoriske

Lægeerklæring ca. pris

500,-

evt. ekstra praktiske lektioner

500,-

Tilmeld dig kørekort til trailer

Udfyld formularen, og fortæl os gerne hvornår du ønsker at begynde. Vi besvarer dit ønske hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

Anmeldelser fra Facebook​

"​Jeg kan kun anbefale andre at tage kørekort hos janni og rasmus i fyns trafikcenter. De er nogle helt fantastiske mennesker, jeg har fået hypnose hos janni på grund af angst for at lave for mange fejl under kørslen. Det hjalp mig rigtig meget. Rasmus er en af de mest tålmodige mennesker jeg har mødt, og han er helt fantastisk til sit arbejde. De er begge meget søde og imødekommende. 5 MEGET STORE STJERNER herfra."​

5-stjerner

​"Fyns Trafikcenter er et super sted at tage sit kørekort. Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort her, og bestod begge prøver i første forsøg. Både teoritimer og de praktiske køretimer er godt struktureret og undervisningen er underholdende samtidig med at man lærer det nødvendige stof, og Fyns Trafikcenter kan derfor varmt anbefales."

5-stjerner

"Fyns Trafikcenter er en super god køreskole! Rasmus er god til det, han laver, og kan sine ting. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt mit valg af køreskole."

5-stjerner

Fyns Trafikcenter

​Jernbanegade 24b

5750 Ringe

Telefon: 28 18 15 82